NaslovnicaVijestiLiverpool je želio potpisati sa zvijezdom Real Madrida - Jurgen Klopp ga...

Liverpool je želio potpisati sa zvijezdom Real Madrida – Jurgen Klopp ga je zvao mnogo puta

Fabrizio Romano otkrio je da je Jurgen Klopp bio uvjeren da bi Aurelien Tchouameni bio savršen za Liverpool.

Prema Romanu, Klopp je zvao Tchouamenija u brojnim prilikama dok je pokušavao uvjeriti igrača da se prebaci na sjeverozapad Engleske.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Govoreći na svom YouTube kanalu, transfer guru je rekao: “Liverpool ide po igrača samo kada je 100% uvjeren da je to pravi igrač za projekt i klub.”

“Tko je bio taj igrač? Puno vas je reklo Jude Bellingham, ali to nije tačno. Pitali su za njega, ali nije bilo pregovora.”

“Liverpool je stvarno želio Aureliena Tchouamenija, pokušavali su ući u tu utrku do kraja. Jurgen Klopp dao je sve od sebe za pregovore, zvao je igrača mnogo puta, objasnio projekt i plan u veznom redu, ali Tchouameni je imao dogovor s Real Madridom.”

“Klopp ga je stvarno želio, bio je uvjeren da je Tchouameni savršen igrač za vezni red Liverpoola, ali ponekad igrači imaju drugačije planove i to je bio slučaj s Tchouamenijem.”

Liverpool su povezivali sa Bellinghamom i Matheusom Nunesom, ali na kraju nije potpisao ni s jednim od njih.

Budući da Thiago Alcantara, Naby Keita i Alex Oxlade-Chamberlain pate od ozljeda, Klopp je na kraju doveo Arthura Mela iz Juventusa na jednosezonsku posudbu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!