NaslovnicaVijestiLIVERPOOL KAO MOTIVACIJA: Evo što je Pochettino rekao igračima u svlačionici!

LIVERPOOL KAO MOTIVACIJA: Evo što je Pochettino rekao igračima u svlačionici!

Defanzivac Tottenham Hotspura Danny Rose otkrio je kako je Mauricio Pochettino poručio svojim igračima da iskoriste inspiraciju iz nevjerovatnog preokreta Liverpoola protiv Barcelone sinoć prije nego što su i sami uspjeli napraviti nevjerovatan preokret protiv Ajaxa večeras.

Tottenhamu Liverpool bio inspiracija

Nakon što su u prvoj utakmici poraženi na domaćem terenu rezultatom 1-0, Spursi su i večeras na poluvremenu gubili 2-0, ali su u nastavku uspjeli postići tri gola, te proći u finale Lige prvaka.

Zvijezda večeri je bio Lucas Moura, koji je postigao hat-trick, od čega je posljednji gol postigao u sudijskoj nadoknadi, odnosno u 96. minuti. Rose je nakon velikog slavlja otkrio što je točno Pochettino rekao njemu i ostatku tima u svlačionici prije početka utakmice.

Izjavio je: “Vidjeli smo što je Liverpool sinoć učinio. To nam je dalo do znanja da nije gotovo sve dok ne bude kraj utakmice. Bili smo razočarani načinom na koji smo započeli tu prvu utakmicu, a i večeras smo isto učinili. Šef je spomenuo nastup Liverpoola u hotelu prije utakmice, rekao je kako mu ne smeta ako izgubimo i ispadnemo, ali da to trebamo učiniti na pravi način. Sretni smo zbog prolaska dalje i radujemo se finalu.”

Koliko mu je značio ovaj prolazak, Pochettino je i sam pokazao nakon posljednjeg sudijskoj zvižduka, kada je zaplakao pred svima na terenu. Argentinski stručnjak će tako imati priliku da donese prvi trofej Spursima, koje sa klupe predvodi već petu godinu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!