NaslovnicaVijestiLiverpool napokon može potpisati plejmejkera po sniženoj cijeni od 53 milijuna funti!

Liverpool napokon može potpisati plejmejkera po sniženoj cijeni od 53 milijuna funti!

Liverpool je povezan sa francuskim internacionalcem Ousmaneom Dembeleom, a najnovija izvješća ukazuju na to da zvijezdu iz Barcelone mogu dobiti jeftino.

Liverpool napokon može

Još u ožujku, Sport je izvijestio da Klopp želi francuskog plejmejkera na Anfieldu, a na zahtjev menadžera, Redsi bi pripremili 80 milijuna eura da osiguraju njegove usluge na ljeto.

Međutim, prema posljednjem ažuriranju koje je Marca objavila jučer, 22-godišnju zvijezdu bi mogli namamiti za samo 60 milijuna eura (53 milijuna funti). Poznati španjolski izvor vijesti otkrio je da bi ga Barca teško prodala nakon njegovog ponašanja i ozljeda.

Bivši igrač Rennesa pogodio je u Bundesligi sa Borussijom Dortmund, ali prije nego što je prešao u Njemačku, Klopp ga je želio potpisati za Liverpool. Tada se igrač odlučio pridružiti BVB-u.

Neymar je 2017. godine napustio katalonske divove koji su se odlučili za isplatu početne naknade u iznosu od 96.8 milijuna funti kako bi zamijenili Brazilca sa Dembeleom.

Nažalost, mladi plejmejker ugalvnom je na bolničkom stolu otkako se preselio na Nou Camp. Čak je i u trenutnoj sezoni započeo samo pet utakmica na svim natjecanjima i uglavnom je ostao po strani zbog ozljede koljena.

Stoga ne čudi što će ga se Barcelona vrlo teško riješiti i da bi ga prodali moraju pretrpjeti ogromne gubitke novca.

Zvijezda je doprinijela 32 gola u 50 nastupa za Dortmund, dok je uglavnom igrao kao ofanzivni vezni igrač. Za Barcu je uglavnom igrao kao krilni napadač, a prošle sezone, direktno je pridonio 23 gola u 30 startova u svim natjecanjima.

Da li bi Klopp trebao potrošiti 53 milijuna kako bi napokon potpisao Ousmanea Dembelea za Liverpool?

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!