NaslovnicaVijestiLiverpool obara rekord: Jurgen Klopp sprema ponudu od 70 miliona eura za...

Liverpool obara rekord: Jurgen Klopp sprema ponudu od 70 miliona eura za zvijezdu Bundeslige!

Čak i ako Liverpool ne dovede više pojačanja ovog ljeta, navijači engleskog velikana mogu sa uzbuđenjem čekati na početak sljedeće sezone.

Klopp sprema ponudu od 70 miliona eura za zvijezdu Bundeslige

Redsi su za čak 42 miliona eura doveli zvijezdu Rome Mohameda Salaha prije nekoliko dana. Nema sumnje da će Jurgen Klopp ovog ljeta pojačati i ostale dijelove svog tima, a dolazak Salaha je zasigurno dobar početak.

Nakon razačaravajućeg ispadanja iz utrke za potpis Virgila van Dijka, dovođenje egipatskog reprezentativca je bio pun pogodak za upravu Liverpoola.

Međutim, pored njega, u klub bi trebalo doći još nekoliko pojačanja, a kako pišu njemački mediji, sljedeća meta je veznjak RB Leipziga Naby Keita.

Gvinejski reprezentativac se savršeno uklapa u planove Jurgena Kloppa, svestran je i radi naporno za ostatak tima, a to je ono što njemački stručnjak traži od svojih igrača.

Iako su se pojavile špekulacije da će ‘Redsi’ za 22-godišnjaka ponuditi čak 80 miliona eura, RB Leipzig ga neće pustiti tako lako. Klub iz Leipziga je jedan od najbogatijih klubova u Bundesligi i novac im nije potreban, ali ipak ovakve ponude je teško odbiti.

Ipak, igrač se još nije oglasio povodom interesa Liverpoola, uprkos tome što je ranije priznao da bi jednog dana volio zaigrati za velike klubove kao što su Real Madrid, Barcelona i Manchester City.

[su_watch_live_football]

[su_no1forfootball]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!