NaslovnicaVijestiLiverpool odbio i drugu Bayernovu ponudu za Manea

Liverpool odbio i drugu Bayernovu ponudu za Manea

Liverpool je odbio i drugu Bayernovu ponudu za Sadia Manea, a dolazak Senegalca u München i dalje je vrlo upitan.

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić prvo je poslao ponudu od 25 milijuna eura plus 5 milijuna eura bonusa, a nakon odbijanja od Liverpoola, Bavarci su pribjegli drugoj taktici.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Poslali su ponudu ukupne vrijednosti 62 milijuna eura, ali je zajamčeno samo 27. Naime, Bayern bi za transfer Liverpoolu dao 27 milijuna, a Redsi bi dobili dodatnih 35 milijuna ako Bayern postane prvak Europe, a Mane osvoji Zlatnu loptu.

Čelnici Liverpoola također su odbili ponudu jer smatraju da ti bonusi vjerojatno neće biti ispunjeni, a od Bayerna su tražili 50 milijuna eura.

Hoće li Salihamidžić povećati ponudu i ispuniti Liverpoolove zahtjeve, ostaje za vidjeti u narednim danima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!