NaslovnicaVijestiLIVERPOOL ODRADIO LAVOVSKI POSAO: Unatoč interesu Real Madrida i Barcelone, Redsi pobijedili...

LIVERPOOL ODRADIO LAVOVSKI POSAO: Unatoč interesu Real Madrida i Barcelone, Redsi pobijedili u potpisu za rekordera iz Premier lige!

Liverpool je, kako se izvješćuje, odlučio pobijediti Barcelonu, Real Madrida i druge klubove za transfer Fulhamovog čuda od djeteta Harveyja Elliotta.

LIVERPOOL ODRADIO LAVOVSKI

16-godišnjak je već rekorder u Premier ligi, postao je najmlađi igrač koji se ikada pojavio na natjecanju prošle sezone.

Očito ogroman talent, malo je čudno što je povezan sa mnoštvom vrhunskih klubova, iako Telegraph tvrdi da je Liverpool pobijedio u utrci za njegov potpis.

U članku se spominju klubovi kao što su Real Madrid i klubovi iz Premier lige koji su također slijedili tinejdžera, dok je Barcelona također bila povezana sa njim u nedavnim izvješćima.

Liverpool ima dobru reputaciju u dovođenju najboljih mladih igrača i općenito u poboljšavanju igrača koji nisu nužno bili najveća imena prije preseljenja na Anfield.

Nije ni čudo što je Elliott možda osjećao da bi pridruživanje Liverpoolu bilo najbolje za sljedeću fazu njegove karijere.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!