NaslovnicaVijestiLiverpool odredio cijenu za koju bi prodao Salaha

Liverpool odredio cijenu za koju bi prodao Salaha

Kako prenose engleski mediji, Liverpool je ovog ljeta spreman prodati Mohameda Salaha u slučaju dobre ponude, a već su odredili cijenu za svog najboljeg igrača.

Unatoč tome što je već ostao bez Sadija Manea koji je prešao u Bayern, engleski klub otvoren je i za transfer egipatskog nogometaša kojem ugovor istječe krajem sljedeće sezone.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kako bi potpisao novi ugovor, Salah želi da mu se plaća poveća sa 233 tisuće eura tjedno na nevjerojatnih 583 tisuće eura, čime bi se njegova godišnja plaća povećala s 11 na 28 milijuna eura, a on još uvijek nije dogovorio nastavak suradnje s Redsima.

Čini se da Liverpool polako gubi strpljenje sa Salahom i u slučaju dobre ponude spremni su ga prodati. Real pozorno prati razvoj situacije te će pokušati iskoristiti priliku ako se ona ukaže, a Redsi za transfer Egipćanina traže 70 milijuna eura.

Salah je u Liverpool došao 2017. godine iz Rome, te je u 206 nastupa postigao 127 golova. Ranije je igrao za Fiorentinu, Chelsea, Basel i Al Mokawloon.

Prošle sezone Salah je u 51 nastupu, u svim natjecanjima za Redse, postigao 31 gol i upisao 16 asistencija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!