NaslovnicaVijestiLIVERPOOL OSUDIO RASISTIČKI NASTROJEN TRANSPARENT DIVOCK ORIGIJA: Prije utakmice sa Genkom, golo...

LIVERPOOL OSUDIO RASISTIČKI NASTROJEN TRANSPARENT DIVOCK ORIGIJA: Prije utakmice sa Genkom, golo tijelo napadača Liverpoola okačeno na tribinama!

Liverpool je objavio izjavu o kojoj osuđuje transparent koji je opisan kao ‘vrlo uvredljiv’ i rasistički, pa se bazirao na muškosti Divocka Origija.

Uoči sinoćnje utakmice Liverpoola protiv Genka u Ligi prvaka, navijači su otkrili ‘rasistički’ transparent sa Divocom Origijem.

Grafička slika dotičnog Origijevog lica fotošipiranog na popularnoj fotografiji koja se tijekom godina koristila kao meme, je urađena tako da pokazuje muškost Origija. Njegovu glavu su stavili na golo tijelo i pored trofeja Lige prvaka.

Prema BBC Sportu, Liverpoolva izjava dodaje da je klub ‘brzo postupio kako bi uklonio transparent’, koji uključuje sliku koja održava rasistički stereotip.

Nogometni klub Liverpool osuđuje uvredljivi transparent koji se prikazao na Liverpoolovoj strani tribine, prije početka utakmice.”

“Brzo smo postupili kako bismo uklonili transparent i sada radimo sa lokalnim vlastima i ekipom u Genku kako bi pronašli odgovorne osobe.”

“Sve daljnje radnje poduzeti će se u skladu sa našim postupkom i sankcijama.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!