NaslovnicaVijestiLiverpool otvorio pregovore za dovođenje braniča od 100 milijuna funti!

Liverpool otvorio pregovore za dovođenje braniča od 100 milijuna funti!

Liverpool je zpaočeo razgovore sa Napolijem oko potencijalnog dogovora i potpisivanja braniča Kalidou Koulibalyja, prema izvještajima u Italiji.

Liverpool otvorio pregovore

Liverpool je očito zainteresiran za potpisivanje 28-godišnje zvijezde, ali trenutna globalna situacija može diktirati koliko novca će potrošiti ovog ljeta na transfere.

Unatoč tome, čini se da Redsi i dalje rade oprezno na transfer metama, te zbog toga mediji i navode kako su krenuli po potpis Koulibalyja vrlo ozbiljno.

Napoli je izvijestio da će početna cijena iznositi blizu 100 milijuna funti.

Čak i bez silnih finansijskih problema sa kojima će se Redsi vjerojatno suočiti zbog trenutne globalne situacije, nisam siguran da bi željeli potrošiti 100 milijuna funti za braniča, s obzirom na to da su već potrošili veliki novac za potpis Virgil van Dijka.

Uz to, Joe Gomez, Joel Matip i Dejan Lovren daju Liverpoolu jaku stabilnost u obrani i teško je vidjeti da Redsi žele potrošiti toliki novac da bi doveli još jednog.

Navijači Liverpoola će biti svjesni koliko je Koulibaly dobar igrač, s obzirom na njegove nastupe protiv Redsa u Ligi prvaka posljednjih sezona, a mnogi od njih bi vjerojatno željeli potpisati senegalsku zvijezdu.

Međutim, bio bih jako, jako iznenađen ako bi vidio da 28-godišnjak dolazi na Anfield sljedeće sezone, osim ako opet nije kao igrač iz protivničkog tima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!