NaslovnicaVijestiLIVERPOOL OTVORIO PREGOVORE: Klopp dovodi igrača iz Atletico Madrida za samo 15...

LIVERPOOL OTVORIO PREGOVORE: Klopp dovodi igrača iz Atletico Madrida za samo 15 milijuna eura!

Liverpool je, kako se izvješćuje, bio u kontaktu sa Atletico Madridom u vezi desnog beka Santiago Ariasa. Navodno ga Klopp želi dovesti na Anfield ovog ljeta.

LIVERPOOL OTVORIO PREGOVORE

Navodno je internacionalac Kolumbije uputio svog agenta da mu ovog ljeta pronađe novi klub, a čini se da je Liverpool oduševljen njime, kaže Don Balon.

Redsi su bili u kontaktu kako bi razgovarali o transferu, a Atletico je naizgled spreman prodati ovog igrača za oko 15 milijuna eura, piše Don Balon.

Nije jasno zašto bi Arias ovog ljeta bio prioritet za Liverpool, jer su već imali odličnog Trent Alexander-Arnolda kao prvog izbora na desnoj strani, dok Joe Gomez također može igrati kao rezervna opcija.

Široki Brijeg – Kairat Almaty: Najava prvog pretkola Europske lige!

Ipak, Arias se pokazao solidnim i pouzdanim igračem na toj poziciji niz godina, tako da bi mogao biti pristojan iskusan igrač u ekipi.

27-godišnjak je nedvojbeno pokazao najbolju formu svoje karijere u petogodišnjem razdoblju u PSV-u, ali također ima i 45 utakmica odigranih za Kolumbiju.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!