NaslovnicaVijestiLiverpool plaća otpusnu klauzulu od 7 milijuna funti za pojačanje koje stiže...

Liverpool plaća otpusnu klauzulu od 7 milijuna funti za pojačanje koje stiže iz Bundeslige!

Liverpool je navodno zainteresiran za potpis braniča Schalkea Malicka Thiawa.

Liverpool plaća otpusnu

Ovaj je 18-godišnjak igrao prilično dobro za omladinski tim Bundeslige ove sezone, postigavši ​​devet golova i pružviši asistenciju u 23 nastupa u svim dosadašnjim natjecanjima. Thiaw je debitirao za prvu momčad za Schalke nekoliko tjedana unazad, kada je u igru ušao protiv Hoffenheima u utakmici koja je završila 1-1. Bio je i neiskorištena zamjena u njihovom meču DFB Pokala protiv Bayerna iz Münchena.

Prema Mirroru, Liverpool promatra ljetni transfer za Thiawa koji ima otpusnu klauzulu od 7 milijuna funti. Izvještaj također tvrdi da Schalke razgovara s tinejdžerom oko novog dogovora koji bi imao višu klauzulu.

Thiawijevi nastupi za omladinski tim Bundeslige bili su prilično dobri i postoji lijepa šansa da ga češće predstave za seniorski tim u narednim sezonama.

Pod uvjetom da Redsi uspiju potpisati 18-godišnjaka, najvjerojatnije će završiti na klupi ili u omladinskoj reprezentaciji. Stoga bi Thiawu bila prikladnija opcija da ostane u Schalkeu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!