NaslovnicaVijestiLiverpool ponudio svoju zvijezdu Barceloni za samo 20 milijuna eura!

Liverpool ponudio svoju zvijezdu Barceloni za samo 20 milijuna eura!

Liverpool bi ovog ljeta bio spreman prodati Roberta Firmina za oko 20 milijuna eura i već je ponudio napadača Barceloni, prema izvješćima iz Španjolske.

Firmino je igrao ključnu ulogu u uspjehu Liverpoola posljednjih godina, zabio je 94 gola u 310 utakmica za klub otkako je došao iz Hoffenheima 2015. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, 30-godišnji Brazilac se ove sezone mučio sa ozljedama i više nije prvi izbor na Anfieldu, a Jurgen Klopp sada preferira Dioga Jotu.

Firmino je ove sezone započeo samo pet od 21 Liverpoolove utakmice u Premier ligi, a Klopp je navodno spreman prodati brazilskog reprezentativca.

Prema katalonskom izdanju El Nacional, Barcelona je potencijalna destinacija za Firmina, koji je zabio sedam golova u svojih 18 nastupa ove sezone.

Katalonski velikan ostaje bez opcija u napadu nakon umirovljenja Sergia Aguera ranije ove sezone.

Barcelona je ranije ovog mjeseca završila transfer vrijedan 55 milijuna funti za svestranog napadačem Ferrana Torresa iz Manchester Cityja, ali izvješće tvrdi da bi glavni trener Xavi također mogao napraviti potez za Firmina na ljeto ako izbjegne daljnje ozljede.

Firmino će ovog mjeseca češće nastupati za Liverpool, dok Mohamed Salah i Sadio Mane gostuju na Afričkom kupu nacija.

Brazilac je započeo utakmicu u nedelju kada je Liverpool pobijedio Brentforda sa 3-0 na Anfieldu i prešao iznad Chelseaja na drugo mjesto u Premier ligi.

Iako nije uspio postići pogodak, Firmino je asistirao za treći gol Liverpoola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!