NaslovnicaVijestiLIVERPOOL POTVRDIO MOMČAD PROTIV TOTTENHAMA: Ključni igrač propušta finale Lige prvaka!

LIVERPOOL POTVRDIO MOMČAD PROTIV TOTTENHAMA: Ključni igrač propušta finale Lige prvaka!

Liverpool je na putu u Madrid kako bi igrao finale Lige prvaka protiv Tottenhama, koje se igra u subotu na Wanda Metropolitanu.

LIVERPOOL POTVRDIO MOMČAD

Redsi pokušavaju osvojiti naslov nakon što su poraženi u prošlogodišnjem finalu protiv Real Madrida u Kijevu i mnogi ih smatraju favoritima pred ovaj susret.

Tottenham – Liverpool: Najava engleskog finala Lige prvaka!

Tottenham će nastojati da pobijedi Liverpoola i nanese im tek treći poraz u Ligi prvaka od njihovog posljednjeg trijumfa 2005. godine, jer žele postati samo druga momčad iz Londona koja je osvojila Ligu prvaka.

Očekuje se žestoka borba i potvrđena je momčad od 23 igrača koju je Jurgen Klopp izabrao za put u španjolsku prijestolnicu.

Uključivanje Roberta Firminoa daje Redsima veliki poticaj, jer je Brazilac igrao samo 11 minuta u posljednjih pet utakmica ove sezone, ali se nedavno vratio u momčad.

Nema mjesta za Naby Keitu, za kojeg je Klopp već potvrdio da će propustiti finale Lige prvaka, ali bivši veznjak Arsenala Alex Oxlade-Chamberlein će biti dostupan za ovu utakmicu.

20-godišnji vratar je jedan od dva mlada igrača koji putuju, zajedno sa 19-godišnjim Rhian Brewsterom na ovu utakmicu – iako se od njih ne očekuje da će igrati.

Potvrđena momčad u nastavku:

Vratari: Alisson, Caoimhin Kelleher, Simon Mignolet

Braniči: Trent Alexander-Arnold, Dejan Lovren, Joel Matip, Alberto Moreno, Andrew Robertson, Virgil van Dijk

Veznjaci: Fabinho, Adam Lallana, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain, Georginio Wijnaldum

Napadači: Rhian Brewster, Roberto Firmino, Sadio Mane, Divock Origi, Mohamed Salah, Xherdan Shaqiri, Daniel Sturridge

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!