NaslovnicaVijestiLiverpool PRAVI POSAO ljeta: Sa ovim potezom bi pokazali kolike su zapravo...

Liverpool PRAVI POSAO ljeta: Sa ovim potezom bi pokazali kolike su zapravo njihove AMBICIJE!

Njemački trener Jürgen Klopp doveo je mnogo dobrih stvari sa svojim dolaskom na Anfield. Njemu je povjereno totalno upravljanje transferima i ugovorima igrača a do sada je napravio sjajan posao, no Klopp još uvijek ne posustaje.

Jedna po pozitivnih stvari u ekipi je da glavne zvijezde tima žele ostati u Liverpoolu, a to je bilo suprotno prošlih godina. Mohamed Salah, koji iza sebe ima veliku sezonu, ima hrpu ponuda, ali ne razmišlja o odlasku. Slično je s Robertom Firminom, koji je također produžio svoju lojalnost klubu.

>> JUVENTUS postigao DOGOVOR za transfer Higuaina: U Chelseaju ponovo ostali praznih ruku!

Sada je pred Liverpoolom najvažniji posao ovog ljeta. U igri je trenutno produženje suradnje sa Sadio Maneom. Senegalac je imao sjajnu sezonu, a postao je i meta nekih vrlo bogatih klubova. U Liverpoolu, za koji je postigao 33 gola u 73 utakmice, odlučili su ga zadržati. Iako ima trogodišnji ugovor s Redsima, ponudit će mu novi sa većim primanjima.

[su_bet365_100_bonus]

Salah i Firmino potpisali su petogodišnji ugovor na ljeto, prvom je tjedna plaća od 225 hiljada eura, a drugom za 205 hiljada eura. Klopp je također spremio sličnu ponudu za Manea.

Liverpool je ovog ljeta potrošio već oko 200 milijuna eura, a sve izgleda da će biti glavni suparnik Manchester Cityu u borbi za naslov engleskog prvaka, kojeg u Liverpoolu  čekaju već 29 godina.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!