NaslovnicaVijestiLiverpool prodaje igrača koji im je pomogao osvojiti Ligu prvaka: Wolve sprema...

Liverpool prodaje igrača koji im je pomogao osvojiti Ligu prvaka: Wolve sprema ponudu!

Liverpool je navodno spreman slušati ponude za Divocka Origija u zimskom prijelaznom roku, a Wolvesi su spremni da ga dovedu u svoje redove.

Liverpool prodaje igrača

Origi je do sada ove sezone odigrao samo sedam minuta prvoligaškog nogometa, nakon što od dolaska Minamina i Jote ispao iz postave.

25-godišnjak je potpisan od strane Brendana Rodgersa za Liverpool iz Lillea za 10 milijuna funti 2015. godine.

Rodgersa je ubrzo zamijenio Jurgen Klopp, a Origi je postigao 10 golova u svojoj debitantskoj sezoni na Anfieldu.

Sljedeći sezone je postigao 11 golova, ali 2017/18 proveo je na posudbi u Wolfsburgu.

Vraćajući se sa posudbe na Anfield, odbio je da se pridruži Wolvesima za 22 milijuna funti i igrao glavnu ulogu u uspjehu Liverpoolove Lige prvaka te sezone, postigavši dva gola u nezaboravnom polufinalu protiv Barcelone, a zatim u odlučujućem finalu i protiv Tottenhama.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!