NaslovnicaVijestiLiverpool pronašao novog napadača: Za njega nude 70 miliona eura!

Liverpool pronašao novog napadača: Za njega nude 70 miliona eura!

Liverpool je drugi put zaredom kiksao u domaćem prvenstvu, nakon remija s Leicester Cityjem, sada su osvojili samo bod u dvoboju s West Hamom na gostovanju u Londonu.

Prednost Redsa na vrhu tablice trenutno iznosi samo tri boda a do prije dvije sedmice ta prednost je bila čak 7 bodova. Zbog toga, klub već traži igrače koji će pojačati momčad kako bi se za prestojeću sezonu napravila dodatna širina u momčadi.

BOMBA IZ ITALIJE! Juventus u završnoj fazi pregovora sa fenomenalnim defanzivcem!

Trio koji su tvorili Sadio Mane, Roberto Firmino i Mohamed Salah tijekom ove sezone nije ‘ubitačan’ kao što je bio prošle godine, pa se u Liverpoolu s toga raspitiju o novom napadaču.

U talijanskom časopisu La Repubblica, otkrili su da je meta ekipa sa Anfielda napadač Napolia Lorenzo Insigne. Štoviše, očekuje se da će Liverpool poslati ponudu u Napoli, koja će z ovoga 27-godišnjaka iznositi 70 milijuna eura.

Predsjednik Aurelio De Laurentiis samo je odmahnuo rukom na ovu vijest, jer želi dobiti mnogo više za napadača, te traži abnormalnu cifru od 150 milijuna. Stoga je malo vjerojatno da će se stranke dogovoriti o bilo čemu, jer Englezi ne namjeravaju (drastično) povećati svoje ponude, a vjerojatno i kontroverzni De Laurentiis neće odustati od svog stava.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!