NaslovnicaVijestiBOMBA IZ ITALIJE! Juventus u završnoj fazi pregovora sa fenomenalnim defanzivcem!

BOMBA IZ ITALIJE! Juventus u završnoj fazi pregovora sa fenomenalnim defanzivcem!

Juventus, unatoč fantastičnim rezultatima, igra poprilično neuvjerljivo ove sezone. Njihova igra nije ono što navijači očekuju, a najlošiji dio tima je, barem u posljednje vrijeme, obrambeni dio. Uprava kluba već razmišlja o pojačanjima u zadnjoj liniji.

Prema talijanskim medijima, Juventus je u završnoj fazi pregovora za transfer argentinskog defanzivca Cristiana Romera iz Genove u redove Stare dame. Navodno bi transfer trebao iznositi oko 30 milijuna eura koliko će platiti klub iz Torina, iako su iz Genoe u početku tražili još dodatnih pet milijuna eura.

NAJBOLJI PRIJATELJ EMILIANA SALE OTKRIO DETALJE NJEGOVE POSLJEDNJE PORUKE: “On se ukrcao na avion protiv svoje volje!”

Dvadesetogodišnjak je jedan od najvećih talenata među svjetskim braničima, tako da ne čudi što su najveći europski klubovi već bacili svoje kandže na njega. Romero će predstavljati tako zalog za Juventusovu budućnost, jer Barzagli, Chiellini i Bonucci neće igrati viječno a i već sada su u poznim godinama (Chiellini 33, Bonucci 31, Barzagli 35).

Nakon potpisa ugovora, uključene strane će također potvrditi hoće li se ovaj mladić već sljedeće sezone pridružiti ekipi iz Torina ili će ga Genova posuditi za još jednu sezonu. Ključni fakt u toj odluci bi mogao biti Nizozemac Matthias de Ligt, koji je velika želja ekipe Juventusa.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!