NaslovnicaVijestiNAJBOLJI PRIJATELJ EMILIANA SALE OTKRIO DETALJE NJEGOVE POSLJEDNJE PORUKE: "On se ukrcao...

NAJBOLJI PRIJATELJ EMILIANA SALE OTKRIO DETALJE NJEGOVE POSLJEDNJE PORUKE: “On se ukrcao na avion protiv svoje volje!”

Najbolji prijatelj Emiliana Sale otkrio detalje njegove posljednje poruke! On se ukrcao na avion protiv svoje volje! Ponedjeljak je obilježio dva tjedna otkako je zrakoplov Emiliana Sale nestao iznad engleskog kanala dok je putovao u Vels 21. siječnja 2019. godine.

NAJBOLJI PRIJATELJ EMILIANA

Sala i njegov pilot, David Ibbotson, pretpostavlja se da su mrtvi nakon što se olupina pronašla na dnu Guernseyja.

Tijelo je također pronađeno, iako u ovom trenutku nije jasno kome pripada. Salaove i Ibbotsonova obitelj su u kontaktu sa lokalnim vlastima.

“ROV je izvršio detaljnu pretragu područja preko noći, ali nije identificirao nikakve dodatne olupine”, stoji u priopćenju odjela za istraživanje nesreća.

“Tragično, u videozapisu iz ROV-a, jedno tijelo je vidiljivo usred olupine.”

“AAIB sada razmatra sljedeće korake, u dogovoru sa obiteljima pilota i putnika i policije.”

WhatsApp audio je nedavno izašao iz Salaove posljednje poznate poruke prijateljima prije polaska tamo, gdje je rekao da zrakoplov izgleda kao da će se raspasti.

Jedan od najbližih Salinih prijatelja, Maximiliano Duarte, sada je hrabro izašao u emocionalnom razgovoru i predložio je da je 28-godišnjak bio na putu protiv svojih želja.

Duarte tvrdi da je Sala bio ‘obavezan’ ukrcati se u zrakoplov i daje rekao da su ‘uvijeti bili potpuno prisilni’.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!