NaslovnicaVijestiLiverpool pronašao zamjenu za Manea

Liverpool pronašao zamjenu za Manea

Iz dana u dan sve je izvjesnije da će Mane ovog ljeta napustiti Liverpool i preći u Bayern Munchen, a njegova potencijalna zamjena je igrač Villarreala Arnaut Danjuma.

El Periódico Mediterráneo izvještava da će se ugovor od 40 milijuna eura vjerojatno zaključiti, a 25-godišnjak se želi vratiti u Premier ligu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Danjuma je upravo završio jednu od svojih najuspješnijih kampanja do sada, postigao je 16 golova i pomogao da Villarreal dovede do malo vjerojatnog polufinala Lige prvaka.

Nizozemski reprezentativac navodno čini “sve što je moguće da ode” ovog ljeta, a Liverpool je vjerojatna destinacija.

Čini se da će Liverpool biti suočen s Manchester Unitedom za Danjumin potpis. Sky Sports izvještava da se Ten Hag također zainteresirao za Nizozemca, želi zamijeniti Jessea Lingarda i Juana Matu jer su obojica nedavno napustili klub.

Ostali napadači koji se povezuju s Liverpoolom su urugvajski napadač Darwin Nunez, koji je ove sezone postigao 34 gola u 38 utakmica, Arsenalov Gabriel Martinelli, pa čak i Harry Kane.

Iako su imena koja se spominju za Maneovu zamjenu uzbudljiva, navijači Liverpoola će i dalje biti tužni vidjeti ga kako odlazi. Senegalska zvijezda provela je 6 vrlo uspješnih sezona u klubu, postigavši ​​120 golova u 269 nastupa, osvojivši pritom Premier ligu, Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prvenstvo, Superkup, Carabao kup i FA kup.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!