NaslovnicaVijestiLiverpool razgovarao sa Philippe Coutinhom preko telefona: Evo što su mu poručili...

Liverpool razgovarao sa Philippe Coutinhom preko telefona: Evo što su mu poručili sa Anfielda!

Liverpool je Philippea Coutinha prodao Barceloni u siječnju 2018., ali je bilo govora o ponovnom okupljanju u ljetnom prijelaznom roku.

Liverpool razgovarao

Liverpool je navodno odlučio da neće ponovo potpisati Philippea Coutinha, s tim da je hijerarhija kluba jasno rekla svoje namjere igraču tijekom telefonskog razgovora. Barcelona želi prodati Brazilca na ljeto, ali se bore kako bi pronašli kupca.

Stvari nisu uspjele za Coutinha u Kataloniji ili Münchenu, gdje je proveo sezonu na posudbi.

Bayern München ima mogućnost kupiti Coutinha za 109 milijuna funti, ali male su vjerojatnoće da će pokrenuti klauzulu s obzirom na njegov nedostatak značajnih doprinosa.

To je u konačnici blokiralo jednu opciju za prodaju i Barcelona osjeća kao da će Premier liga možda sada predstavlja najbolje šanse za pronalazak kupca.

S obzirom na to da je Coutinho proveo pet godina na Anfieldu gdje ga je obožavao Klop, Liverpool je povezan iznenađujućim potezom za svog bivšeg igrača.

No prema tiskanom izdanju španjolskog časopisa Sport, Redsi su već rekli Coutinhu da ga više neće pokušavati potpisati.

27-godišnjak je, kako se izvješćuje, nazvao svoj bivši klub kako bi otkrio žele li ih ponovno potpisati.

Međutim, Liverpool je jasno dao do znanja da ne namjeravaju poštedjeti njegovu sramotu i vratiti ga na Anfield.

Njegova agentica Kia Joorabchian sada istražuje druge mogućnosti.

Među njima je i Chelsea kojem je ponuđen playmaker.

Joorabchian je nedavno tvrdio da će njegov klijent biti zainteresiran za povratak u Englesku, upozorivši nekoliko klubova.

“Premijer liga je nešto u čemu je oduvijek uživao igrati i volio je igrati, a vjerojatno bi se volio vratiti i igrati”, rekao je za Sky Sports.

“Pitanje je kakav će biti financijski uvjeti svih klubova, uključujući Barcelonu i sve klubove Premier lige na kraju ove pandemije.”

Čini se da je i sam Coutinho prihvatio da se više nikada neće vratiti u Liverpool.

“Liverpool leti, i to me ne iznenađuje”, rekao je Coutinho za Sports Illustrated ranije sezone.

“Vidjeli smo to prošle godine kada su osvojili Ligu prvaka, ali nisam iznenađen zbog ovog fantastičnog sastava i menadžera.

“Tako sam sretan zbog njih, jer imam toliko prijatelja tamo, bivših suigrača – tako sam sretan zbog njih – ali to je sve. Ne gledam natrag”

Najnovije vijesti

Ovo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka

0
Nakon odigravanja uzvratnih susreta četvrtfinala Lige prvaka, identificirani su polufinalisti natjecanja. U ždrijebu održanom u Nyonu 15. ožujka, određeni su potencijalni suparnici u polufinalnim...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!