NaslovnicaVijestiLiverpool razmatra prodaju 'nesretnog' Mohameda Salaha!

Liverpool razmatra prodaju ‘nesretnog’ Mohameda Salaha!

Mohamed Salah mogao bi napustiti Liverpool, a klub je navodno otvoren za prodaju njihove ‘nesretne’ zvijezde, prema riječima igračevih prijatelja.

Liverpool razmatra prodaju

U posljednjih nekoliko godina bilo je mnogo glasina kako bi Salah mogao napustiti Anfield, a Real Madrid i Barcelona povezani su sa velikim transferima za napadača, iako se transfer nikada nije ostvario.

Ovog tjedna je Salah dodao ulje na vatru nakon što je odbio isključiti odlazak iz Liverpoola u intervju za španjolski AS.

Sada već njegov bivši suigrač iz Egipta Mohamed Aboutrika tvrdi kako vjeruje da je bivši igrač Rome nesretan u Liverpoolu.

“Nazvao sam Salaha zbog njegove situacije u Liverpoolu i on je uznemiren, ali to nikada ne bi utjecalo na njegov učinak na terenu”, rekao je Aboutrika za beIN Sport.

“Znam da Salah nije sretan u Liverpoolu, rekao mi je razloge zašto nije sretan, ali to su tajne i o tome ne mogu govoriti javno. Jedan od razloga koji je Salaha razljutio bio je taj što nije bio kapetan protiv Midtjyllanda. “

“Da je Salah igrač Real Madrida ili Barcelone i igra na istoj razini kao i za Liverpool, on bi osvojio Zlatnu loptu, a normalno je da španjolske novine pitaju Salaha o Real Madridu i Barceloni.”

“Po mom mišljenju, Liverpool razmišlja o prodaji Salaha u ekonomske svrhe.

“Nemam utjecaja na Salahove odluke, on mi je prijatelj i brat i dovoljno je pametan da zna što je najbolje za njega.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!