NaslovnicaVijestiLiverpool šalje ponudu od 80 milijuna eura za zvijezdu Real Madrida!

Liverpool šalje ponudu od 80 milijuna eura za zvijezdu Real Madrida!

Liverpool namjerava poslati poboljšanu ponudu za krilnog igrača Real Madrida Rodryga, prema izvješćima u Španjolskoj. Španjolski list El Nacional tvrdi da je Liverpool na ljeto slao ponudu od 60 milijuna eura za Brazilca, što je Madrid odma odbio.

U izvješću se tvrdi da bi se Liverpool sada trebao vratiti sa poboljšanom ponudom od 80 milijuna eura za 20-godišnjaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Rodrygo je zabio 11 golova u 79 utakmica za Real otkako se pridružio španjolsom velikanu iz Santosa 2019. godine za 45 milijuna eura.

Očekivalo se da će brazilski reprezentativac ove sezone postati ključni igrač pod vodstvom Carla Ancelottija, ali je napravio samo pet startova u La Ligi, a umjesto njega uglavnom je preferirao Marca Asensija.

Prema El Nacionalu, Real Madrid bi bio spreman pustiti Rodryga da ode ako uspiju ostvariti “značajan” profit na mladiću.

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp mogao bi tražiti pojačanje u siječnju, a nadolazeći Afrički kup nacija trebao bi mu oduzeti brojne ključne igrače do mjesec dana.

Mohamed Salah (Egipat), Sadio Mane (Senegal) i Naby Keita (Gvineja) su spremni nastupiti na turniru, koji počinje u Kamerunu 9. siječnja.

El Nacional je također povezao Liverpool sa senzacionalnim transferom Barceloninog čudesnog Gavija.

Redsi navodno razmišljaju o aktiviranju otkupne klauzule od 43 milijuna funti u ugovoru 17-godišnjaka na Nou Campu.

Gavi ima ugovor s Barcelonom do 2023., a katalonski klub želi vezati veznjaka novim dugoročnim ugovorom.

Najnovije vijesti

Nakon pobjede Dinama na Rujevici, kladionice izbacile nove koeficijente za HNL

0
U sinoćnjem derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, Dinamo je izašao kao pobjednik protiv Rijeke rezultatom 2:1. Golove su postigli Brune Petković i Arber Hoxha,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!