NaslovnicaVijestiLiverpool se bori sa Manchester Unitedom za 'novog Yayu Tourea'

Liverpool se bori sa Manchester Unitedom za ‘novog Yayu Tourea’

Liverpool se pridružio Manchester Unitedu u utrci za potpisivanje zvijezde Bešiktaša, koji je na posudbi iz Benfice, prema pisanju turskih medija.

Liverpool se bori

23-godišnjak je ove sezone postigao 16 golova, uključujući četiri gola u Ligi prvaka, a uspoređen je sa Yaya Toureom zbog sličnog stila igre.

Jurgen Klopp je oduševljen igračem Taliscom i želi ga dovesti u svoje redove piše turski medij Fanatik – a činjenica je da Roberto Firmino , kolega iz reprezentacije može pomoći u ovoj potjeri.

Ovog tjedna portugalski list A Bola tvrdi da je Manchester United spreman da završi dogovor vrijedan 40 milijuna eura, međutim, igračev agent je odbio priznati bilo kakav kontakt od strane Crvenih vragova.

[su_bonus]

“Nisam svjestan bilo kakvog interesa Manchester Uniteda u Taliscu,” rekao je za Record.

“Ni ja ni igrač. Ako ima nešto između klubova, to je nešto drugo. Ali jedna stvar je sigurna, ja, koji sam agent igrača, nisam razgovarao ni skim.”

“Zapravo, do kraja sezone, nećemo ništa učiniti, ništa drugo osim Bešiktaša.”

[su_no1forfootball]

“Turci imaju mogućnost kupnje koju treba poštovati. Do tada, nema smisla za mene ni igrača da razgovaramo s nekim ili pogađamo bilo koji drugi scenarij. Ako Bešiktaš aktivira opciju kupnje, on će biti njihov igrač”, dodao je Leite.

Talisca je u turskoj ekipi na posudbi iz Benfice, a oni imaju klauzulu u ugovoru, što znači da ga mogu kupiti za 21 milijun eura.

O Jogo izjavljuje kako je Benfica rekla Taliski da žele da se on pridruži Bešiktašu i da neće prihvatiti nikakve druge ponude.

2014. godine, nakon debitantske sezone u Corinthiansu, Talisca se preselio u Portugal, točnije Benficu za 4.75 milijuna eura. Prvi gol postiže protiv Estorila u polufinalu Taca de Honra. 12. rujna on postiže svoj hat-trick u gostujućoj pobjedi protiv Vitorije de Setubal.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!