NaslovnicaVijestiLiverpool se ne šali: Nakon dovođenja Fabinha, spremaju ponudu za još jednu...

Liverpool se ne šali: Nakon dovođenja Fabinha, spremaju ponudu za još jednu zvijezdu Monaca!

Samo nekoliko dana nakon što je njihov tim poražen u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida rezultatom 3-1, čelnici Liverpoola su službeno potvrdili dolazak novog pojačanja.

Liverpool dovodi Lemara

Naime, jučer je na službenoj klupskoj stranici objavljeno kako je u klub stigao veznjak Monaca i brazilski reprezentativac Fabinho za cifru od oko 45 miliona eura, te je potpisao petogodišnji ugovor.

Pored toga, već prošlog ljeta potvrđen je dolazak još jednog veznjaka, a riječ je o Nabyju Keiti iz RB Leipziga, koji stiže za 60 miliona eura. ‘Redsi’ su tako odradili sjajan posao i već pronašli i više nego dostojne zamjene za Emrea Cana, koji će po svemu sudeći u narednih nekoliko tjedana dres Liverpoola zamijeniti dresom prvaka Italije Juventusa, u koji odlazi kao slobodan igrač nakon što mu istekne ugovor.

[su_no1forfootball]

Međutim, kako izvještavaju francuski mediji, unatoč dolasku Fabinha i Keite, čelnici Liverpoola će pokušati dovesti još dva pojačanja u ovom ljetnom prelaznom roku. U pitanju su francuski reprezentativci, odnosno napadač Lyona Nabil Fekir, te još jedna zvijezda Monaca, Thomas Lemar. 22-godišnji Lemar bio je na korak od dolaska na Anfield prošlog ljeta, ali ga klub iz Kneževine nije bio spreman prodati. Ipak, nakon nešto lošije ove sezone, u kojoj je u ukupno 37 nastupa u svim takmičenjima postigao 3 gola i podijelio deset asistencija, spremni su iskoristiti interes za njega i pustiti ga da ode ovog ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!