NaslovnicaVijestiLiverpool spreman ponuditi 90 milijuna funti za igrača koji bi trebao biti...

Liverpool spreman ponuditi 90 milijuna funti za igrača koji bi trebao biti zamjena za Coutinha

Zimski prijelazni rok je obično relativno nizak u odnosu na ljetni, ali ove sezone će biti vrlo uzbudljivo.

Liverpool spreman

Arsenal se suočava sa posljednjom prilikom kako bi dobio novac za Mesut Ozila i Alexis Sancheza, prije nego što njihovi ugovori isteknu na ljeto, a Manchester City i Manchester United bi mogli da pokažu svoje finansijske mišiće kako bi poboljšali svoje već dojmljive momčadi.

Ali ovo bi mogao biti zauzet mjesec na Anfieldu.

Vjerojatno će se vratiti po Virgil van Dijka, dok pokušavaju završiti u prva četiri u Premier ligi i dosegnuti posljednje faze Lige prvaka. Moglo bi biti nešto i oko transfera Philippe Coutinha, jer Barcelona još uvijek njuška, dok se priča da je to već gotova stvar, a s obzirom na formu Brazilca, tko ga ne bi želio dovesti u svoj tim?

[su_no1forfootball]

No, hoće li Coutinho otići u siječnju ili ne? Čini se da Liverpool želi dovesti veliko pojačanje u svoje redove. Na ljeto će Liverpool pokušati da dovede Thomas Lemara, jer je izgleda vjerojatno da će Coutinho otići na Nou Camp. Međutim, klub sa Merseysidea, koji odbija dopustiti Brazilcu da se pridruži klubu sa Nou Campa, povukao se iz dogovora za Lemara.

No, prema Independentu, Liverpool će se vratiti po Francuza.

“Liverpool će ući u utrku za Monacovog talismana Thomas Lemara i spremni su poslati ponudu od 90 milijuna funti u siječnju, jer pokušavaju da podupru svoje šanse u Ligi prvaka i pobijede Arsenala u potpisu Lemara,” kaže izvješće sa Independentea.

Unatoč tome što su zainteresirani i Arsenal, kao i Chelsea – vjeruje se da je Liverpool favorit za krilnog igrača.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Lemarov tempo bi značio da će napad Liverpoola zasigurno biti najbrži u svijetskom nogometu i dati im vatrenu moć da pobijede Arsenala, Tottenhama i Chelseaja za mjesto u top četiri.

Naravno, puno će ovisiti o tome hoće li Coutinho pristati na sporazum o pridruživanju Barceloni, bilo to u siječnju ili sljedećeg ljeta, ali Klopp ima dugogodišnji interes za 22-godišnjeg Lemara i jako ga želi dovesti u klub.

Mogla bi ovo biti još jedna borba između Arsenala i Liverpoola za napadača i zanimljivo će biti vidjeti kako će se ovo završiti do početka veljače.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!