NaslovnicaVijestiLiverpool spreman potrošiti 100 miliona funti na ljetnom prijelaznom roku

Liverpool spreman potrošiti 100 miliona funti na ljetnom prijelaznom roku

Liverpool spreman potrošiti 100 miliona funti na ljetnom prijelaznom roku. Klub sa Anfielda je spreman da potroši masivne novce na kraju sezone, a Jurgen Klopp će dobiti ogromne resurse kako bi pretvorio Redse u ekipu koja će se boriti za titulu Premier lige.

Liverpool spreman potrošiti 100 miliona funti

Liverpool će na kraju sezone dati Jurgen Kloppu budžet od 100 miliona funti, jer namjeravaju da naprave ekipu koja će se boriti za titulu Premier lige naredne sezone, piše The Sun.

Redsi su trenutno na devetom mjestu i traže načine kako da povrate svoj status u Premier ligi i europskim takmičenjima i podržali su Kloppa tako što će mu dati ogromne resurse da napravi ekipu kao što je to uradio sa Borussijom Dortmund i odvede ih do samog vrha.

Klub će njemačkom stručnjaku dati povod za veliku borbu naredne sezone, a Klopp će biti u potrazi za Britanskim golmanom, navode izvještaji, sa Jack Butlandom i Fraser Forsterom kao njegovim glavnim metama, dok je još jedan napadač na vrhu njegove liste, čije ime nije objavljeno.

[su_bet_at_home_1]

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Grad Leverkusen istražuje mogućnost da se jedna ulica nazove po Xabiju...

0
Prema navodima njemačkog časopisa Spiegela, postoji mogućnost da se u bliskoj budućnosti u gradu Leverkusenu odluči nazvati ulicu po španjolskom nogometnom treneru Xabiju Alonsu,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!