NaslovnicaVijestiLiverpool spreman prodati jednu od najvećih zvijezda, ali traži 130 miliona eura!

Liverpool spreman prodati jednu od najvećih zvijezda, ali traži 130 miliona eura!

Prema pisanju engleskih i španjolskih medija, Liverpool je spreman prodati jednu od najvećih zvijezda Real Madridu, a riječ je o Sadiju Maneu, ali samo za 130 miliona eura.

Real Madrid traži Sadija Manea

Senegalski napadač je po mišljenju mnogih najbolji igrač Redsa ove sezone, s obzirom da Mohamed Salah i Roberto Firmino ne uspijevaju ponoviti formu iz prošle sezone.

Novine Don Balon izvještavaju kako se on našao na radaru španjolskog velikana Real Madrida, te da je jedna od želja novog trenera Zinedinea Zidanea, koji se prije nekoliko dana vratio na Santiago Bernabeu. U izvješću piše kako bi 26-godišnjak ozbiljno mogao razmisliti o eventualnoj ponudi Los Blancosa ukoliko sa Liverpoolom ne osvoji niti jedan trofej ove sezone.

Ipak, njegov dolazak bi ‘kraljeve’ mogao koštati pravo bogatstvo, s obzirom da ga čelnici Liverpoola ne planiraju tako lako pustiti. Navodno, već su poručili predsjedniku Real Madrida Florentinu Perezu kako će on koštati čak 130 miliona eura.

Tim Jurgena Kloppa sinoć je slavio na uzvratnoj utakmici osmine finala protiv Bayern Munchena rezultatom 3-1, nakon što je prva na Anfieldu završena bez golova, te je prošao u četvrtfinale. Dva gola je postigao upravo Sadio Mane, čiji eventualni odlazak će svakako zavisiti i od uspjeha u ovom takmičenju. Klub su zbog nedostatka trofeja u posljednjih nekoliko godina napustile najveće zvijezde, kao što su Philippe Coutinho, Luis Suarez i Raheem Sterling, koji su nakon odlaska osvojili brojne trofeje u Barceloni, odnosno Manchester Cityju.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!