NaslovnicaVijestiLiverpool spreman pustiti jednog od najboljih igrača za 150 milijuna eura!

Liverpool spreman pustiti jednog od najboljih igrača za 150 milijuna eura!

Liverpool je, kako se izvješćuje, spreman omogućiti Mohamedu Salahu transfer u Real Madrid ili Paris Saint-Germain ako dobiju honorar od oko 150 milijuna eura za svog ponajboljeg igrača.

Liverpool spreman pustiti

Egipatski internacionalac već je neko vrijeme igrač svjetske klase na Anfieldu, ali čini se da Redsi nisu sasvim protiv toga da ga otpuste sve dok se novac zaradi.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


To je prema Don Balonu, koji tvrdi da su Real Madrid i PSG među timovima zainteresiranim za Salaha, koji bi koštao 150 milijuna eura kako bi otišao iz Liverpoola.

Ipak, ovo bi bio rizičan potez Redsa, koji se zasigurno ne mogu vratiti u dane kada su velika imena poput Luis Suarez, Raheem Sterling i Philippe Coutinhoa prodati bogatijim klubovima.

Dugo je to spriječavalo Liverpool da se zaista poboljša, i sada se konačno mogu računati kao elitni klub u Europi.

Ako Liverpool vjeruje da bi mogli potpisati nekoga tko bi mogao biti zamjena za Salaha, tada će biti dovoljno fer, ali to se čini nepotrebno od strane Redsa.

Navijači će se nadati da će Salah ostati u Liverpoolu još mnogo godina.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!