NaslovnicaVijestiLiverpool spremio 70 milijuna funti za zamjenu Dejana Lovrena!

Liverpool spremio 70 milijuna funti za zamjenu Dejana Lovrena!

Teško je predvidjeti što će se dogoditi u transfernom roku ovog ljeta, uglavnom zato što se izvještaji toliko razlikuju kada su u pitanju klupske okolnosti.

Liverpool spremio 70

Proveli smo tjedne slušajući kako Liverpool nema mnogo novca da potroši i da će njihov prijelazni rok biti vrlo tih, ali Daily Mail sada sugerira da su spremni platiti 70 milijuna eura za braniča Seville Diega Carlosa.

Diego Carlos je u izvješću naglašen kao zamjena za Dejana Lovrena, ali definitivno je dovoljno dobar da odmah uđe u tim kao novi partner za Vrigil van Dijka.

Tako je smiren na lopti, a i njegov defanzivni posao je solidan, pa bi bilo pošteno reći da je u La Ligi smatran jednim od najboljih braniča prošle sezone.

Izvještaj sugerira da je Manchester City također zainteresiran i da će imati bolju šansu da ga dovedu zbog bolje finansijske situacije.

Sa stajališta Liverpoola, teško je da će potrošiti toliko novca na jednog igrača, ali vidjeli smo to i u prošlosti, tako da ništa nije nemoguće.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!