NaslovnicaVijestiLiverpool spremio ponudu za zvijezdu PSG-a Kylian Mbappea!

Liverpool spremio ponudu za zvijezdu PSG-a Kylian Mbappea!

Izvješća ponovno povezuju Redse s transferom za pobjednika Svjetskog prvenstva Kylian Mbappea.

Liverpool spremio ponudu

Kylian Mbappe ponovno je povezan s prelaskom u Liverpool s izvještajima koji su se pojavili u petak ujutro, sugerirajući kako su Redsi „spremili ponudu“ za vrlo talentiranu superzvijezdu.

Španjolski El Desmarque je izjavio da je Mbappeu teško pod vodstvom Thomasa Tuchela, a izvještaji sugeriraju da postoji nekoliko najelitnijih klubova Europe koji žele ovog igrača.

A izvijestilo se da je PSG primio ponude od četiri ekipe, a Liverpool je vjeruje se jedan od njih.

Izvještaj također povezuje Manchester United kao manje vjerojatno odredište, dok su Real Madrid i Barcelona ostale dvije momčadi za koje se zna da žarko žele 21-godišnjaka.

Mbappe je karijeru započeo u matičnom klubu AS Bondy kao omladinski igrač, prije nego što je prešao u Monaco gdje se istakao, postigavši ​​16 puta u 41 nastupu kako bi pomogao ekipi da osvoji titulu Ligue 1.

Prešao je u PSG na posudbu, postigavši ​​13 puta u 27 nastupa prije nego što je taj potez učinio trajnim, za svjetsku rekordnu naknadu za tinejdžera, ubrzo nakon toga, izvijestio je da taj transfer premašuje 145 milijuna eura.

U intervjuu prošlog mjeseca Mbappe je otkrio kako se divi ekipi Jurgena Kloppa, opisujući ih kao “stroj”.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!