NaslovnicaVijestiLiverpool stavljen na prodaju od strane vlasnika Fenway Sports Group

Liverpool stavljen na prodaju od strane vlasnika Fenway Sports Group

Liverpool je stavljen na prodaju od strane vlasnika Fenway Sports Group (FSG). U izvješću engleskih medija izrađena je potpuna prodajna prezentacija i predstavljena potencijalnim kupcima.

Nije poznato hoće li se posao sklopiti, ali FSG je zainteresiran za ponude. Američka grupa je vlasnik Liverpoola od 2010. godine nakon što je kupila klub od Georgea Gilletta Jr. I Tom Hicksa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Izjava FSG-a glasi: “Bilo je nekoliko nedavnih promjena vlasništva i glasina o promjenama vlasništva u EPL klubovima i neizbježno nas redovito pitaju o vlasništvu Fenway Sports Groupa u Liverpoolu.”

“FSG je često primao iskaze interesa od trećih strana koje žele postati dioničari Liverpoola. FSG je prije rekao da bismo pod pravim uvjetima i odredbama razmotrili nove dioničare ako je to u najboljem interesu Liverpoola kao kluba.”

“FSG ostaje u potpunosti predan uspjehu Liverpoola, kako na terenu tako i izvan njega.”

Pod FSG-om, Liverpool je angažirao Jurgena Kloppa za menadžera. Nakon toga su postali jedna od najboljih momčadi na svijetu, osvojivši Ligu prvaka 2019. i svoj prvi naslov Premier lige 2020.

Također su osvojili Carabao i FA kup uz još dva finala Lige prvaka.

FSG je također nadgledao veliki razvoj događaja na Anfieldu. Uložili su 110 milijuna funti u razvoj nove glavne tribine dok su također preuređivali tribinu Anfield Road.

Liverpool se preselio iz Melwooda u novi kompleks za treninge u Kirkbyju vrijedan 50 milijuna funti.

FSG je uglavnom u vlasništvu američkog poduzetnika Johna W. Henryja, koji također posjeduje momčad Boston Red Soxa koji igra u MLB-u.

Prošle godine se tvrdilo da je FSG odbio ponudu od 3 milijarde funti za Liverpool prije nego što su se prijavili za kontroverzni projekt Europske Super lige.

Redsi su trenutno osmi na tableli Premier lige nakon pobjede od 2-1 nad Tottenham u nedjelju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!