NaslovnicaVijestiLiverpool zadobio veliki udarac: Zvijezda od 100 milijuna funti odlučila da pređe...

Liverpool zadobio veliki udarac: Zvijezda od 100 milijuna funti odlučila da pređe u Bayern!

Trenutna obustava nogometa i finansijske posljedice bi mogle ograničiti Liverpoola na ono što mogu učiniti na transfer tržištu, ali to je uvijek izgledalo kao veliko ljeto za njih.

Liverpool zadobio

Najveći problem bi mogao biti pokušaj osvježenja napada. Salah, Mane i Firmino su sjajan trojac i očigledno ih neće prodavati, ali im je potreban netko da povremeno zakorači i pruži tu iskru, inače riskiraju zaostanak. Jer, ako se neki od ove trojice ozlijedi, tko bi mogao uskočiti?

Najveći izazov će biti pronalazak kvalitetnog igrača koji je također zadovoljan rezervnom ulogom, ali također će se susresti s velikom konkurencijom većine vrhunskih igrača.

Kai Havertz je već neko vrijeme zaista izvanredan za Bayer Leverkusn, ali čin ise da je njegovo srce postavljeno za boravak u Njemačkoj.

Prema Sky SPortsu, napadač je ocijenjen na 100 milijuna funti, te bi se radije pridružio Bayernu iz Munchena, uprkos svim vezama sa Liverpoolom i Manchester Unitedom posljednjih mjeseci.

Nastavljaju kako Bayern želi obnoviti tim, dok Leverkusen želi uložiti svoj cijenjeni imetak, pa izgleda da bi se to moglo i dogoditi na kraju.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!