NaslovnicaVijestiLiverpool želi zamijeniti Manea mladom zvijezdom Watforda

Liverpool želi zamijeniti Manea mladom zvijezdom Watforda

Očekuje se da će senegalski napadač ovog ljeta napustiti Anfield nakon što je osvojio šest trofeja u šest godina pod vodstvom Jurgena Kloppa.

Nakon poraza u finalu UEFA Lige prvaka od Real Madrida, Mane je očito izrazio želju za novim izazovom. Bayern München favorit je za završetak dogovora od 42,5 milijuna funti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na meti Liverpoola je napadač Watforda Joao Pedro, navodi Daily Mail. Pedro je postigao 13 golova u 74 utakmice za Stršljenove koji su dva puta ispadali, a sa samo 20 godina je neobrađeni dijamant koji čeka na poliranje.

On je prvenstveno napadač, ali može nastupiti i kao lijevo krilo, što bi ga učinilo odličnom zamjenom za Manea.

Pedro bi se vjerojatno uklopio u ulogu momčadi na Anfieldu u tako mladoj dobi – Mohamed Salah, Diogo Jota, Roberto Firmino, Luis Diaz i Fabio Carvalho vjerojatno će biti ispred njega. Ali s potencijalnom prodajom Manea, definitivnim odlaskom Divocka Origija i upitnom budućnošću Takumija Minamina, napadač bi se sljedeće sezone mogao suprotstaviti na više frontova.

Možda on neće biti jedini doveden s obzirom na tri vjerojatna odlaska, ali pošteno je reći da bi i sam bio neodoljivo pojačanje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!