NaslovnicaVijestiLiverpoolov najveći promašaj ikada napušta klub u besplatnom transferu

Liverpoolov najveći promašaj ikada napušta klub u besplatnom transferu

Liverpool će uskoro izgubiti Naby Keitu (28), koji će postati slobodan igrač nakon pet godina provedenih u klubu. Keita je stigao u Liverpool iz Leipziga uz odštetu od 60 milijuna eura, ali će sada napustiti klub bez ikakve naknade.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Fabrizio Romano, jedan od najpouzdanijih izvora u nogometu, potvrdio je ono o čemu se već neko vrijeme priča – Liverpool neće produžiti ugovor sa Naby Keitom. Romano navodi da Keita aktivno razmatra mnoge opcije za nastavak svoje karijere.

Kada je Naby Keita na ljeto 2018/19 stigao na Anfield za spomenutu cijenu, postao je treći najskuplji igrač u povijesti Liverpoola. Međutim, sada ga je na toj listi za jedno mjesto spustio Darwin Nunez. Bez obzira na to, mnogi smatraju da je Keita preplaćen.

U pet godina svog boravka u Liverpoolu, Naby Keita se borio s brojnim ozljedama, dugim periodima oporavka i lošom formom zbog koje nije ispunio očekivanja. Tijekom tog perioda, Keita je uspio odigrati samo 129 utakmica za klub, dok je ove sezone bio samo u pet startnih postava Liverpoola. Pored toga je zbog ozljeda propustio čak 84 utakmice otkako je došao u klub.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Švedski nogometni savez odbio uvođenje VAR-a u lige zbog protivljenja klubova

0
Predsjednik Švedskog nogometnog saveza (SvFF), Fredrik Reinfeldt, objavio je u petak da Švedske elitne lige neće usvojiti sustav video analize (VAR) uslijed snažnog protivljenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!