NaslovnicaVijestiLiverpoolu odbijena ponuda od 80 milijuna eura za zamjenu Salaha!

Liverpoolu odbijena ponuda od 80 milijuna eura za zamjenu Salaha!

Liverpool je doživio veliki udarac na transfer tržištu jer je navodno odbijena ponuda od 80 milijuna eura za potencijalnu dugoročnu zamjenu za Mo Salaha.

Postoji prilično mnogo neizvjesnosti oko Liverpoola nakon objave da će Jurgen Klopp napustiti klub na kraju sezone.

Problemi Liverpoola pogoršani su jer je otkriveno da njihov navodni glavni kandidat za menadžera, Xabi Alonso, neće napustiti Bayer Leverkusen.

Postoji i značajna neizvjesnost oko nekih ključnih igrača Liverpoola, s ugovorima Salaha, Trenta Alexandra-Arnolda i Virgila Van Dijka koji istječu 2025. godine.

S 31 godinom, bez obzira ostaje li na Anfieldu nakon ljeta, Liverpool će morati pokušati zamijeniti napadača, a prema Mundo Deportivu, identificirali su Realovog Rodryga.

Izvještaji tvrde da je Liverpool čak napravio ponude za Brazilca, pri čemu je njihova najviša ponuda za Rodryga iznosila 80 milijuna eura. Međutim, taj iznos odbijen je od strane španjolskog kluba.

Real Madrid vjerojatno će tražiti znatno višu naknadu s obzirom na Rodrygov pedigre, s izvješćem koje sugerira da bi njihova cijena mogla biti između 100 i 120 milijuna eura.

23-godišnji Brazilac impresionirao je dosad ove sezone za Madrid, postigavši osam golova i pruživši pet asistencija u La Ligi, a također je pridonio s pet golova/asistencija u Ligi prvaka.

Rodrygo je također dokazao svoju vrijednost protiv momčadi Premier lige u prošlosti, što može umiriti bilo kakve sumnje Liverpoola u njegovu sposobnost prilagodbe.

To je bio Manchester City koji je osjetio bijes Brazilca 2022. godine kada je slavno s klupe postigao dva gola u sudačkoj nadoknadi u pobjedni Madrida u Ligi prvaka.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!