NaslovnicaVijestiLiverpoolu rečeno da je trebao potpisati sa zvijezdom Premier lige umjesto Nuneza

Liverpoolu rečeno da je trebao potpisati sa zvijezdom Premier lige umjesto Nuneza

Predsjednik Peterborough Uniteda Darren MacAnthony vjeruje da je Liverpool trebao potpisati ugovor s Ivanom Toneyem iz Brentforda umjesto da baci 85 milijuna funti na urugvajskog napadača Darwina Nuneza.

Govoreći na svom Hard Truth Podcastu, MacAnthony je rekao kako vjeruje da je Englez ‘bolja devetka’ i sugerirao da bi postigao više golova za Redse od Darwina Nuneza.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Dopustite da vam postavim sljedeće pitanje: Darwin Nunez, 85 milijuna funti (23 godine), Ivan Toney, upola manja cijena (26 godina). Tko je bolja devetka?”, upitao je predsjednik koji je navijač kluba s Merseysidea.

Sa 1,85 metara visine, Ivan Toney jedna je od najboljih meta u Ligi i vjerojatno bi napredovao na Liverpoolovoj strani, kao što MacAnthony predlaže.

Otkako se Brentford pridružio Premier ligi prošle sezone, 26-godišnjak je zabio 17 golova i upisao 7 asistencija. Liverpoolovo veliko ljetno pojačanje ne može se pohvaliti sličnim rekordom golova u Premier ligi. U prvih šest utakmica sezone, Urugvajac je zabio samo jedan gol u tri utakmice koje je igrao, a ostale tri je propustio nakon što je suspendiran jer je glavom udario braniča Crystal Palacea Joachima Andersena.

Iako su još rani dani u Nunezovoj karijeri, Liverpool bi mogao požaliti što nije zgrabio Ivana Toneya za upola manju cijenu (Brentford navodno za njega traži najmanje 40 milijuna funti).

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!