NaslovnicaVijestiLjubav je konačno "pukla": Gareth Bale nakon pet godina napušta Madrid!

Ljubav je konačno “pukla”: Gareth Bale nakon pet godina napušta Madrid!

Ljubav je konačno prestala. Nakon pet godina, Gareth Bale će oprostiti od Reala ovog ljeta, rekli bi smo napokon. Velšanin već drugu sezonu za redom nije u najboljoj formi, što je prouzrokovao veliki broj povreda te se još od tada njegovo ime spominje u transfer glasinama koje su vezane za kraljevski klub.

Gareth Bale nakon pet godina

Velšanin je prešao u Real Madrid u rujnu 2013. za 101 milijuna eura iz Tottenham-a. Prošle sezone nije bio previše uspješan, morao je propustiti veliki broj utakmica zbog stalnih problema s ozljedama, a trener Zinedine Zidane mu nije dao željene minute kada je ovaj bio spreman.

[su_cashout]

Španjolski mediji izvještavaju kako je već poznato sljedeće odredište 28-godišnjeg krilnog napadača, koji je u tekućoj sezoni postigao 12 golova u 29 nastupa i asistirao još sedam puta.

>> NEVJEROVATNO: Evo što je Ibrahimović uradio kako bi osigurao transfer u LA Galaxy

Prošlog ljeta, za njega je vladalo veliko zanimanje posebno od strane Manchester Uniteda, te je Jose Mourinho htio dovesti igrača na Old Trafford. Bale je ipak odlučio ostati u Realu ali od tada su se stvari značajno promijenile, a Bale više ne želi surađivati ​​sa Zinedine Zidaneom. Posebno je bio ljurazočaran jer je u osmini finala Lige prvaka u utakmicama s PSG-om proveo imao sporednu ulogu. U oba susreta bio je samo pola sata na terenu, što za njega nije dovoljno.

[su_bonus]

Zato je Bale odlučio otići. Treba reći da ni u Realu nemaju posebnu namjeru da ga zadrže, te se spekuliše kako ga je Mourinho  već nagovorio da se pridruži Unitedu u srpnju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!