NaslovnicaVijestiLJUT I ZBUNJEN: Zvijezda Real Madrida definitivno napušta Real Madrid na kraju...

LJUT I ZBUNJEN: Zvijezda Real Madrida definitivno napušta Real Madrid na kraju sezone!

Španjolski novinar Guillem Balague izjavio je da napadač Real Madrida Gareth Bale želi napustiti klub na kraju sezone nakon što je postao ljut i zbunjen.

LJUT I ZBUNJEN

Velšanin je poprilično pao prošle sezone, jer je u 29 nastupa u La Ligi uspio postići samo osam golova i četiri asistencije.

Bale je do sada postigao dva gola i dvije asistencije u šest ligaških nastupa, što pokazuje da se možda vraća u formu.

Međutim, čini se da ovaj povratak u formu nije uvjerio igrača da ostane, kako Balague primjećuje, igrač sada želi napustiti klub na ljeto.

Balague piše kako je Baleovo isključenje iz Realove momčadi za mečeve protiv Club Bruggea bila posljednja slamka koja je ostavila igrača bijesnog i zbunjenog u vezi sa njegovom situacijom na Santiago Bernabeu.

Bale je bio povezan sa odlaskom iz Real Madrid tijekom ljetnog prijelaznog roka, s tim da je The Sun izjavio da je velški internacionalac bio spreman da ode u kinesku ekipu Jiangsu Suning, transfer koji se nikada nije ostvario.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!