NaslovnicaVijestiLogična odluka Ancelottija mogla bi izazvati bijes više klubova u Španjolskoj

Logična odluka Ancelottija mogla bi izazvati bijes više klubova u Španjolskoj

Carlo Ancelotti planira potpuno izmijeniti momčad za nadolazeću ligašku utakmicu protiv Getafea. Njegova odluka ima za cilj zaštititi ključne igrače za važnu uzvratnu utakmicu u polufinalu Lige prvaka protiv Manchester Cityja. Prema izvještaju Marce, teško je predvidjeti tko će biti u početnom sastavu protiv Getafea.

Real Madrid neće osvojiti naslov španjolskog prvaka, te se stoga fokusira na Ligu prvaka i nadolazeću utakmicu protiv Guardioline momčadi. Nakon remija na Santiago Bernabeuu, iduća utakmica se igra na Etihadu, a Ancelotti će trebati svoje najjače snage. Iako ga ne zanima previše situacija momčadi koje su ispod njih na ljestvici, prema izvještaju Marce, postoji mnogo zabrinutih.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Klubovi koji se bore za ostanak u La Ligi neće biti zadovoljni činjenicom da će Real Madrid igrati s drugom postavom protiv Getafea. Ovo povećava šanse Getafea, koji se nalazi u zoni ispadanja iz španjolskog prvenstva, a isto tako utječe na one koji su pretpostavljali da će Real lako pobijediti njihove konkurente ili barem navijali za takav ishod. To se odnosi na klubove poput Espanyola, Valencije, Valladolida…

“Očito je da će se Ancelotti što više rotirati za subotnju utakmicu. Neće riskirati ozljede svojih igrača, posebno Karima Benzeme, Viniciusa, Luke Modrića ili Tonija Kroosa, nedodirljivih za uzvrat protiv Cityja sljedeće srijede”, piše Marca.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!