NaslovnicaVijestiLopetegui se oglasio: Umjesto Kovačića dovodimo jednog od ovih igrača!

Lopetegui se oglasio: Umjesto Kovačića dovodimo jednog od ovih igrača!

Trener Real Madrida Julen Lopetegui je sasvim otvoreno dao naslutiti da postoji značajan potencijal za odlazak hrvatskog reprezentativca Mateo Kovačić. Želi ga Chelsea, a trebao bi bio dio posla oko transfera Courtoisa.

kovačić

U kampu europskog prvaka Reala iz Madrida, predstoje naporne sedmice. Već danas je kraljevski klub potvrdio dolazak belgijskog golmana Thibaut Courtoisa a ona nije jedini igrač, zbog kojeg su se ovih dana vodili intezivni razgovori s Chelseajem. Vrlo zanimljiva tema razgovora je bio hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, koji želi napustiti klub jer mu u Madridu ne mogu garantovati minute u prvoj postavi. O njemu je govorio i trene Lopetegui nakon susreta sa Romom.

>> ŽELI GA ARSENAL: Ousmane Dembele donio konačnu odluku, evo gdje će igrati sljedeće sezone!

„Transfer još nije gotov. On je izrazio želju da napusti klub, pa ćemo vidjeti kako će se sve to rasplesti. Ukoliko ostane bio bi važan igrač za naš tim. Ako ode, mi ćemo tražiti zamjenu”, rekao je Lopetegui, te dodao.

[su_casino]

„Ako Mateo ode, dovest ćemo igača sličnog njemu, jer želimo imati balans u momčadi”.

Marca navodi da Real je stvorio popis igrača koji će biti uzeti u razmatranje u slučaju odlaska Mateo Kovačić (i njegovog zemljaka Luke Modrića), Na vrhu popisa želja nalaze se Sergej Milinković-Savić iz Lazia, Christian Eriksen iz Tottenhama i Thiago Alcantara iz Bayerna.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!