NaslovnicaVijestiLOPETEGUI ZABRINUO COURTOISA: Evo što je rekao na pitanje da li će...

LOPETEGUI ZABRINUO COURTOISA: Evo što je rekao na pitanje da li će bivša zvijezda Chelseaja biti njegov prvi izbor!

Trener Real Madrida Julen Lopetegui zabrinuo je novog golmana svog tima Thibauta Courtoisa izjavom kako belgijski reprezentativac po svemu sudeći neće imati sigurno mjesto u početnih jedanaest, te nagovijestio kako bi mogao redovno rotirati njega i Keylora Navasa.

Courtois nije prvi izbor

Navas je branio na utakmici UEFA Superkupa u porazu protiv Atletico Madrida rezultatom 4-2, dok je Courtois, koji je također otputovao u Estoniju, u potpunosti bio izostavljen sa liste pozvanih igrača za taj susret.

[su_bet365_100bonus]

Mnogi su očekivali kako će biti golman Chelseaja bez ikakve sumnje biti prvi izbor Lopeteguija kada je u pitanju golmanska pozicija, nakon što je stigao na Santiago Bernabeu ranije ovog mjeseca za 35 miliona eura, ali to ipak neće biti slučaj.

Lopetegui je nagovijestio kako će i on i Keylor Navas dobiti jednak broj prilika ove sezone: “Ne postoji čarobna formula, vidjet ćemo što će se dogoditi iz tjedna u tjedan. Vidjet ćemo što je najbolje za tim u datom trenutku. Imamo dva fantastična golmana, a i ostali nisu loši. Njih dvojica su iskusni reprezentativci i donosit ćemo odluke koje su najbolje za tim. Naravno da postoji velika konkurencija u timu, ali na to gledam kao na nešto pozitivno, uvijek je dobro imati konkurenciju.”

[su_bet365_koeficijenti]

I dok će se Courtois i Navas boriti za mjesto u početnih jedanaest, ostali golmani Kiko Casilla, Luca Zidane i novo pojačanje Andriy Lunin po svemu sudeći neće dobiti priliku ove sezone. Što se tiče ostalih pozicija, konkurencija je nešto lošija, ali Lopetegui je uvjeren kako ima dovoljno kvalitete na raspolaganju kako bi se borio za trofeje.

“Uvjereni smo i vjerujemo u igrače koje imamo na raspolaganju, moramo raditi timski. Svi imaju fantastičan stav, uvjeren sam kako ćemo izgledati dobro na terenu i kako ćemo gledati Real Madrid sa dobrim mentalitetom. Važni su mi igrači koju su trenutno tu, a oni koji nisu tu, oni nisu važni.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!