NaslovnicaVijestiLopovi su iz kuće hrvatskog reprezentativca ukrali dragocjenosti vrijedne preko pola milijuna...

Lopovi su iz kuće hrvatskog reprezentativca ukrali dragocjenosti vrijedne preko pola milijuna eura

Hrvatski branič Domagoj Vida i njegova supruga Ivana bili su meta pljačkaša koji su im iz kuće ukrali dragocjenosti u vrijednosti preko pola milijuna eura, a zbog toga je iskusni nogometaš morao odgoditi potpis za grčki klub AEK.

Provala se dogodila proteklih dana, dok obitelj Vida nije bila u kući, a otkrivena je jučer ujutro, te je pozvana policija.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nepoznati počinitelj provalio je u kuću u vlasništvu 28-godišnjakinje te otuđio nakit, a provala je počinjena između 24. i 27. srpnja.

Supružnici Vida žive u kompleksu urbanih vila koje imaju zajednički ulaz i osigurane su sigurnosnim kamerama.

Vida je trebao otputovati u Atenu i potpisati ugovor s AEK-om, no nakon što je otkrio da je opljačkan, odgodio je odlazak. U dosadašnjoj karijeri igrao je za Osijek, Bayer Leverkusen, Dinamo Zagreb, Dynamo Kijev i Bešiktaš.

U dresu reprezentacije odigrao je 98 utakmica i postigao četiri gola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!