NaslovnicaVijestiLorenzo Insigne napušta Napoli u besplatnom transferu. Dobio ponudu koju je dugo...

Lorenzo Insigne napušta Napoli u besplatnom transferu. Dobio ponudu koju je dugo čekao!

Talijanski mediji su objavili kako će Lorenzo Insigne na kraju sezone napustiti Napoli u besplatnom transferu. Kapetan talijanskog kluba bi trebao otići u Toronto kao slobodan igrač.

Lorenzo Insigne napušta

Novinar sa službene stranice MLS-a, objavio je kako je doznao da je 30-godišnji napadač dogovorio sve sa Torontom. Insigne je u posljednjih par godina narušio svoj odnos sa predsjednikom Napolija i sada mu nude četverogodišnji ugovor prema kojem bi zarađivao samo tri i pol milijuna eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na drugoj strani imamo Toronto koji mu nudi plaću od najmanje 11 milijuna eura, dok bi imao mogućnost da dobije četiri i pol milijuna ako dostigne određen broj golova ili osvoji neki trofej.

Ovaj transfer je iznenadio mnoge, jer je Insigne jedan od ključnih igrača talijanske reprezentacije, dok je imao i ponude od nekoliko europskih velikana. No, izgleda da nitko nije spreman dati iste novce kao i Toronto.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!