NaslovnicaVijestiLOŠE VIJESTI ZA BARCELONU: Žele dovesti zvijezdu Manchester Cityja, ali postoji problem!

LOŠE VIJESTI ZA BARCELONU: Žele dovesti zvijezdu Manchester Cityja, ali postoji problem!

Loše vijesti za Barcelonu povodom zvijezde Manchester Cityja! Barcelona je dobila neke loše vijesti u potjeri za Manchester Cityjevom portugalskom zvijezdom Bernardom Silvom, kao što je rečeno da će ekipa Pepa Guardiole predati veznjaku novi šestogodišnji ugovor.

Loše vijesti

Silva je jedan od najboljih i najutjecajnijih igrača Manchester Cityja od njegova dolaska u klub iz Monaca na ljeto 2017. godine, tako da nije iznenađenje čuti da će mu ponuditi novi dugoročni ugovor.

Prema pisanju Daily Maila, Barcelona i Real Madrid su zainteresirani za potpisivanje 24-godišnjaka, a Silva će biti nagrađen za svoje nastupe ove godine sa novim šestogodišnjim ugovorom.

U izvješću se također navodi da je veznjak spreman vezati se za novi dugoročni ugovor na Etihadu, nešto što u osnovi znači da je gotova stvar.

Od svog dolaska u City iz Monaca prije dvije godine, Silva je uspio postići 17 golova i 19 asistencija u 91 nastupu, što znači da je pristojno za veznjaka.

Silva je polako uspio ući u Guardiolinu momčad u Manchester Cityju u ovih proteklih 18 mjeseci , dok je portugalska zvijezda sada smatrana jednim od najvažnijih i najutjecajnijih igrača kluba.

To će biti sjajna vijest za City ako Silva završi sa novim ugovorom sa klubom, nešto za što smo sigurni da Barcelona ne želi da se ostvari.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!