NaslovnicaVijestiLOŠE VIJESTI ZA DINAMO: Protiv Tottenhama im sudi čovjek sa kojim su...

LOŠE VIJESTI ZA DINAMO: Protiv Tottenhama im sudi čovjek sa kojim su svaki put izgubili!

Dinamo Zagreb će u četvrtak u osmini finala Europske lige igrati protiv Tottenhama, a UEFA je već donijela odluku o tome tko će suditi ovaj susret.

LOŠE VIJESTI ZA DINAMO

Čast će pripasti 35-godišnjem nizozemskom sucu Serdaru Gozubuyuku, koji je tri puta sudio sastavu iz Zagreba u europskim natjecanjima i to sva tri puta na gostovanjima koje je Dinamo izgubio.

Zagrepčani su sreli Gozubuyuka još 23. listpada 2014. godine kada su poraženi od Salzburga (4-2) u gostima u Ligi prvaka, dok su druge dvije utakmice iz 2019. godine.

Nizozemski sudac je Dinamu sudio prvu utakmicu 1/16 finala Europske lige koju su igrali protiv Viktorije Plzen (2-1) 2019. godine, te i taj susret u skupini Lige prvaka u Manchesteru 1. listopada, gdje su također izgubili od Cityja sa 2-0.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!