NaslovnicaVijestiLOŠE VIJESTI ZA GRANIT XHAKU: Unai Emery dovodi zvijezdu iz Serije A

LOŠE VIJESTI ZA GRANIT XHAKU: Unai Emery dovodi zvijezdu iz Serije A

Loše vijesti za Granit Xhaku. Unai Emery ima puno posla u Arsenalu, ako ih želi vratiti u top četiri tima u Premier ligi. Topnici su u padu, sa gorkim rivalim Tottenhamom koji završavaju ispred njih u posljednjih nekoliko sezona.

LOŠE VIJESTI

Arsenal je sada propustio Ligu prvaka u posljednje dvije sezone.

Španjolski menadžer je već poduzeo neke poteze kako bi pokušao izbjeći razočarenje i treću godinu zaredom.

Već je doveo Stephan Lichtsteinera, dok je transfer Sokratisa Papastathopoulosa također blizu završetka.

Međutim, očito je da im treba još više pojačanja.

Posebna pozicija na kojoj Arsenal treba da se ojača je obrambeni vezni red.

[su_bonus]

Ekipa iz sjevernog Londona se mučila u tom području već dugi niz godina, a Granit Xhaka nije uspio da se dokaže otkako se preselio iz Borussie Monchengladbach 2016. godine.

No, čini se da je njegova pozicija u Arsenalu sada pod prijetnjom, jer je objavljeno na Daily Mailu da Emery želi dovesti obrambenog veznog u sklopu njegovog ljetnog plana za transfere.

Engleski medij tvrdi da je Emery ušao u razgovor sa obrambenim veznim igračem Sampdorije Lucasom Torreirom, koji bi trebao da ih košta oko 22 milijuna funti.

U izvješću se dodaje da Torreira ima klauzulu o otkupu, ali Arsenal će možda morati da plati u ratama zbog ograničenog proračuna ovog ljetnog prijelaznog roka.

[su_watch_live_football]

Urugvajac je visoko ocijenjen u svom klubu, nakon što je u dvije sezone napravio 74 nastupa za talijane.

Xhaka bi mogao imati manju minutažu iduće sezone ako Arsenal dovede Terreiru u svoje redove.

Izvještaji također govore o tome kako je Arsenal zainteresiran za Sportingogovg krilnog igrača Gelson Martinsa i razgovarali su o potencijalnoj ponudi za Caglar Soyuncua iz Freiburga.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!