NaslovnicaVijestiLoše vijesti za Italiju: Na Europskom prvenstvu i protiv Hrvatske igrat će...

Loše vijesti za Italiju: Na Europskom prvenstvu i protiv Hrvatske igrat će bez važnog igrača

Branitelj naslova europskog nogometnog prvaka, talijanska reprezentacija, koja je jedan od suparnika Hrvatske u skupini B, bit će bez svog ofenzivnog veznjaka Nicola Zaniola na ovogodišnjem Euru u Njemačkoj. On je zadobio ozljedu stopala u susretu pretposljednjeg kola engleskog prvenstva između Aston Ville i Liverpoola u ponedjeljak, što će ga primorati na pauzu.

Zaniolo, koji je ove sezone bio na posudbi Aston Villi iz Galatasaraya, ušao je u igru protiv Liverpoola u 65. minuti, ali nakon samo 14 minuta morao je biti zamijenjen. Naknadni pregledi pokazali su da je ozljeda teža, što će Zaniola prisiliti da odsustvuje s terena najmanje mjesec dana.

Zbog teške ozljede Zaniolo je propustio i prethodno Europsko prvenstvo prije tri godine. Hrvatska će se susresti s Italijom u 3. kolu skupine 24. lipnja u Leipzigu. U skupini B također se nalaze Španjolska i Albanija.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!