NaslovnicaVijestiLoše vijesti za Manchester United: Napadač od 111 milijuna eura odabrao Barcelonu!

Loše vijesti za Manchester United: Napadač od 111 milijuna eura odabrao Barcelonu!

Izgleda da mnoštvo vrhunskih timova traži novog napadača, a malo je onih koji dobro rade svoj posao na toj poziciji.

Barcelona ima nekoliko zvijezda sklonih ozljedama i možda će uskoro morati zamijeniti ostarjelog Luis Suareza. Real madrid i Manchester City se oslanjaju na Benzemu i Aguera, no obojica ulaze u godine, dok Manchester United izgleda uskraćen za golove kad god je Rashford van terena.

ESPN je izvijestio da Manchester United pokušava potpisati Lautaro Matineza iz Intera, ali izgleda da će potjera završiti u razočarenju.

Izvješće govori o tome kako Lautaro ima otpusnu klauzulu od 111 milijuna eura, tako da bi predstavljao ozbiljne troškove, ali bi to mogla biti dobra vrijednost na trenutnom tržištu.

Dokazano je da je sastavni dio Intera koji se bori sa Juventusom za titulu Serije A, dok ima i dobar rekord u postizanju golova, što je naravno uvijek dobrodošlo.

Nažalost za United, izvješće sugerira da je Argentinac svoje srce postavio za transfer u Barcelonu na ljeto, pa je transfer na Old Trafford u ovom trneutku skoro pa nemoguć.

Također je moguće da bi uspješna veza sa Lionel Messijem na Nou Campu mogla potaknuti i njegove nade da će se uspostaviti za Argentinu, pa bi takav transfer imao smisla.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!