NaslovnicaVijestiLOŠE VIJESTI ZA MANCHESTER UNITED: Zvijezda od 50 milijuna funti otvorena za...

LOŠE VIJESTI ZA MANCHESTER UNITED: Zvijezda od 50 milijuna funti otvorena za prelazak u Real Madrid!

Loše vijesti za Manchester United. Zvijezda od 50 milijuna funti otvorena za prelazak u Real Madrid! Zabrinutost kod Manchester Uniteda bi se mogla povećati, jer se špekulacije o mogućem odlasku Marcus Rashforda povećavaju sa Real Madridom, koji je navodno zainteresiran za engleskog reprezentativca.

Loše vijesti

21-godišnjak se mučio da pronađe pravu formu do sada ove sezone, postižući samo dva gola i jednu asistenciju u 12 utakmica odigranih u svim natjecanjima.

Iako i dalje redovito igra u prvom sastavu, nije mogao replicirati formu koju je pokazao kada je na početku ušao u sastav Manchester Uniteda, a naizgled i dalje dovodi do upitnika koji visi nad njegovom budućnošću na Old Traffordu.

Prema pisanju The Suna, Real Madrid je već stupio u kontakt sa Rashfordovim predstavnicima, jer se čini da razmišljaju o zvijezdi Uniteda koja vrijedi 50 milijuna funti kao potencijalnom rješenju njihovih napadačkih problema, a zabrinjavajuće za United je dodano da bi on mogao biti otvoren za taj transfer ako ne bude mogao ući u prvi sastav na Old Traffordu.

Los Blancosi su postigli samo 20 golova u prvih 12 utakmica u La Ligi, 14 manje od ligaških lidera Barcelone, jer izgleda da nisu pronašli održivo rješenje za pokrivanje praznine koju je ostavio Cristiano Ronaldo nakon njegovog odlaska u Juventus na ljetnom prijelaznom roku.

Rashfordova brzina, pokretnost i sposobnost bi mogli savršeno odgovarati menadžeru Santiago Solariju i stoga ostaje da se vidi da li će Englez napustiti Manchester kako bi otišao u glavni grad Španjolske.

Ova vijest sigurno neće dobro proći kod navijača Uniteda, s obzirom da je zvijezda prošla kroz mlade redove u klubu i pokazala obećavajuću formu vrlo rano u svojoj karijeri.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!