NaslovnicaVijestiLothar Matthaus otkrio moguću destinaciju Jamesa Rodrigueza

Lothar Matthaus otkrio moguću destinaciju Jamesa Rodrigueza

Bivši proslavljeni njemački reprezentativac Lothar Matthaus otkrio je moguću narednu destinaciju Jamesa Rodrigueza, koji će kako stvari stoje, napustiti Bayern.

Legendarni njemački nogometaš Lothar Matthaus misli da će kolumbijski nogometaš James Rodriguez karijeru nastaviti u Juventusu nakon što je Bayernu tražio da napusti taj klub.

U nedavno završenoj sezoni Rodriguez je bio uglavnom standardan u Bayernu kada nije bio povrijeđen. Kolumbijac međutim nije imao sreće sa zdravljem pa je na 20 utakmica u Bundesligi postigao svega sedam golova. On je po završetku sezone i po osvajanju nove titule u Njemačkoj zatražio odlazak iz Minhena, a legenda Bavaraca Lothar Matthaus misli da zna gdje će Kolumbijac.

“James i ja smo razgovarali prije dvije sedmice tokom proslave Bayernove titule. Vidim ga u Juventusu. Blizak je sa Cristianom i rekao mi je da ga je kontaktirao. Cristiano bi volio da igra sa njim u Juventusu i razumijem zašto. James može da namjesti Ronaldu mnogo golova i obojica bi mogli da zablistaju tamo”, rekao je Lothar Matthaus.

Inače Rodriguez i Ronaldo su igrali zajedno u Realu od 2014. do 2017. godine kada se i razvilo njihovo prijateljstvo, a kako se James nije najbolje snašao u Madridu prešao je u Bayern. Juve inače još uvijek nema trenera, a po medijskim saznanjima najbliži klupi “Stare dame” je Maurizio Sarri.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!